ACOMPANYAMENT

Suport al desenvolupament de projectes de l'economia social i cooperativa

Realitzem formacions i tallers per a donar eines per al desenvolupament de nous projectes, fem acompanyaments personalitzats a nous projectes que es vulguin desenvolupar (assessoraments sobre el model de negoci, el pla de  viabilitat, acompanyament en el procés de constitució, etc.). Fomentem la col·laboració i la intercooperació entre iniciatives de la ESS i ajudem a les existents en els seus processos de creixement, de redefinició d’estratègies, o de reconversió. Si hi ha alguna idea que us rondi pel cap i necessiteu el nostre suport, contacteu-nos!

Suport a les empreses i iniciatives que es volen transformar cap a l’economia social

Acompanyem a empreses o associacions que volen fer el canvi cap a la fórmula jurídica cooperativa i realitzem tallers i formacions per donar eines per fer el canvi. Si esteu pensant en fer el canvi demaneu-nos suport!

Promoure la fórmula cooperativa per donar continuïtat a empreses i entitats properes al tancament

Existeixen  diversos casos d’èxit de persones treballadores que davant del possible tancament de l’empresa on treballaven han decidit posar-se al capdavant de l’empresa i seguir amb el negoci sota la fórmula cooperativa. Si penseu que pot ser una opció per a vosaltres, consulteu-nos!